Skip to main content

ALUCOBOND®

ALUCOBOND® gevelbekleding

Ontdek ALUCUBOND® voor verluchte gevelbekledingssystemen! Hoogwaardig, bestand tegen externe factoren en een unieke uitstraling. Het is duurzame gevelbekleding die aan de hoogste designvereisten voldoet. De ultieme vlakheid, een ruime waaier aan oppervlakken en kleuren en eenvoudige vervormbaarheid maken ALUCOBOND® tot de perfecte schil voor elke toepassing.
 

Waarom ALUCOBOND® verlucht gevelsysteem?
 
“De kwaliteit van ALUCOBOND® in combinatie met de  know-how van FACADE PARTNERS® resulteren in unieke realisaties.”
- Luc Ameys van 3A composites
“FACADE PARTNERS® is bewerker en hoofdverdeler van ALUCOBOND® gevelbekleding in België.  Machines, knowhow en stock van technische bevestigingsmaterialen voor de bewerking en bevestiging van ALUCOBOND® gevelbekleding… wij hebben ze in huis.”
 
-  Roeland Laleman van FACADE PARTNERS®

ALUCOBOND® easy fiX


Easy fiX is een innovatief bevestigingssysteem van ALUCOBOND® als alternatief voor verlijmde gevels, steeds meer toegepast bij nieuwe gebouwen en renovatieprojecten. Het is de mix van technologie, installatiegemak en architectonische prestaties die easy fiX uniek maakt. Verwerkbaar op de bouwplaats en aanpasbaar op de werf!

Waarom easy fiX?
“Een onzichtbaar bevestigingssysteem geeft gevels een prachtige uitstraling, doordat de bevestigingsmiddelen onzichtbaar zijn. easy fiX is geen lijm, maar het effect is exact hetzelfde. Bovendien is easy fiX voordeliger dan het traditionele cassettesysteem.”
 
-  ALUCOBOND®
 

Ook interessant :