Skip to main content

Bostik

Gevelplaat lijmsystemen


Bostik is internationale marktleider in lijmtechnologieën, met o.a. slimme lijmsystemen voor het verlijmen van gevelplaten bij nieuwbouw en renovatieprojecten. Het bedrijf is al ruim 25 jaar een actieve en innovatieve speler op het gebied van gevelplaatverlijming. Die kennis, ervaring en kwaliteit kunnen wij bij FACADE PARTNERS wel smaken. Voor onze gevelbekleding vertrouwen wij op de topproducten van Bostik, inclusief hun prima ondersteuning en opleidingen aan onze aannemers.

Waarom Bostik?

Steenstrip verlijming

Bostik is al ruim 30 jaar een actieve en innovatieve speler op het gebied van gevelplaatverlijming en heeft hierin een leidende rol qua kennis, ervaring en kwaliteit. De gevelplaatlijmsystemen van Bostik zijn tot in lengte van dagen in staat om onder extreme omstandigheden, zoals aan de kust en op grote hoogten, de windbelasting op te vangen en een duurzame hechting te garanderen.
“Onze gedeelde kernwaarden tussen Facade Partners en Bostik hebben geleid tot een duurzame relatie. Ongetwijfeld resulteert dit in gezamenlijke successen en prachtige realisaties.”
Koen Van der Cammen - Bostik
 
“Lijmen is een interessante techniek. Ook de constructie is belangrijk. Om een optimaal resultaat te bereiken moet de bekleding op de juiste wijze onder de juiste omstandigheden aangebracht worden. Bij verlijming op de bouwplaats is dat een hele uitdaging. Bostik is al decennialang succesvol met de verlijming van vlakke gevelplaten in een geventileerde gevelconstructie. Het is iedere keer weer mooi om te zien hoe de verlijmde gevelplaten een gebouw een fraai aanzicht geven.”
-  Bostik

Ook interessant :